Nuffnang Ads

Wednesday, March 20, 2013

28weeks

alhamdulilah.. sedar tak sedar, baby dah masuk 7 bulan. so far, semuanye ok. BP pun normal. berat badan pun naik dgn jaya = 68.4kg, yakni 1.1kg dlm masa 2 minggu .. compare ngan appt on 8 Mac, berat masa tu 67.3kg. fuhh.. kalo ikutkan, sekilo dlm masa 2 minggu nie. tapi takde lak kembang sana sini. perut je yg muncong ke depan. oh ya, appt kali ni husben yg antar. kebetulan dia amik cuti, katanye sakit kaki. tapi aku takde laa amik cuti pun, lain le plan nk cuti awal2. kalao tak, kan senang sket bley balik sesamer.. hishhhh.


ha, appt on 8/3 itu ari, dokte dah bagi time utk c-sect. katanye lepas solat jumaat on 31/5 @ 3pm. tapi bila aku balik umah dan berfikiran jauh ke depan ke belakang ke kiri dan ke kanan, ada baiknye c-sect tu dibuat pepagi mcm dgn ammar dulu. takde laa aku kena puasa sampai ke tghari, tu pun lom tentu leh mkn selagi tak kentut lepas operet tu..huhu! nak kentut bukan senang tauuu.. mau kelaparan tahap maksima! aku ngan selamba ckp kat Dato Nora, mintak buat operation pepagi jemahat tu ha. katanye, so far, takde org lagi lam list dia, tapi kena deal ngan Pantai Hospital lak pasni.. sbb nk kena booking kat sana. harap2 laa takde org operet pepagi tuu.. bismillah !...

1 comment:

  1. semoga semuanya selamat ye Jue. Insya-Allah.

    ReplyDelete